OVER ONS

Snel, efficiënt
met een perfecte oplevering!

Het inblazen en of floaten van glasvezelkabels en het correct monteren van de infrastructuur zijn essentiële stappen in het opzetten van een betrouwbaar glasvezelnetwerk.

ONZE SPECIALITEITEN

Totaal netwerken voor aannemers en installateurs.

Onze kracht is om het aan ons uitbestede werk probleemoplossend, snel en efficiënt uit te voeren, met oog voor perfecte afwerking en oplevering. Dat is onze specialiteit en dat is waar wij goed in zijn. Hierdoor kan onze klant zich richten op haar kernactiviteiten.

Ultrasnelle netwerken

Snelheid definieert onze ultramoderne netwerkinfrastructuur.

Betrouwbare connectiviteit

Verzekerd van betrouwbare en stabiele connectiviteit.

Toekomstbestendig advies

Advies dat inspeelt op toekomstige behoeften en ontwikkelingen.

Klantgerichte aanpak

Op maat gemaakt, klantgericht, voor uw unieke behoeften.

ONZE ORGANISATIE

Samenwerkend succes

Sinds de oprichting, zo'n 30 jaar geleden, is HSB Inblaastechniek uitgegroeid tot een stevige, professionele organisatie, met een zeer brede klantenkring.

De telecommunicatiewereld waarin we actief zijn is erg dynamisch en technische innovaties zijn bijna dagelijkse kost. Wij investeren daarom veel in moderne apparatuur om zodoende deze ontwikkelingen bij - en voor te blijven.

Wij beschikken over diverse bedrijfscertificaten die van belang zijn voor optimale kwaliteitsbeheersing. Daarnaast zorgen wij voor goede opleidingen voor ons personeel, zodat ook zij van de laatste technieken op de hoogte zijn.

 
OVER ONS

De inzet van HSB Inblaastechniek voor kwaliteit laat uw connectiviteit met vertrouwen groeien, terwijl we samen bouwen aan een toekomst van grenzeloze mogelijkheden.

WERKEN BIJ

Kom ons team versterken!

Bekijk onze vacatures of stuur een open sollicitatie

CONTACT

Geïnteresseerd in ons brede aanbod?
Neem contact op!